Материали

  • Начало
  • Стенни панели от Черна бреза

Стенни панели от Черна бреза

Размери на панелите:
  • 30см* 40см.
  • 20см* 30см
  • 10см* 15см

В днешно време, което е силно повлияно от урбанизацията, има нарастващо желание за традиционни материали като кожа, дърво и дървесна кора. Като анти поле в бързо развиващия се високо технологичен свят, хората търсят защита, сила и издръжливост. Тук се срещат материалната линия и "Природата".
Черно-сивата брезова кора е елегантна, варираща от тъмно сиво-кафяво до черно-сиво, с дискретни червени пръски. Lenticels (порите на външната кора) са силно изразени на повърхността и дават на нашите дървени стенни панели неповторимия им вид. Това е смела земна текстура, която е зашеметяваща функция на пространство и природата. Допира до нея, е чувство трудно за преразказване то просто трябва да се изживее, неусетно попадаш в гората и всичките ти сетива преминават през различни етапи на това вълнуващо пътуване. Това необичайно общо име за брезово дърво идва от способността му бързо да покълне и да покрие изгорели площи на земята след горски пожар. Той осигурява първоначален балдахин за ново появяващи се твърди дървесни видове, които в крайна сметка доминират . Ние събираме кората от тези дървета в този момент на преход, за да направим облицовката на брезовата стена.

За изработката на стени и тавани брезовите кори (Бяла; Златна или черна бреза) трябва да бъдат прикрепени към основа, като шперплат- за да се намали вероятността от изкривяване, който след това може да бъде прикрепен към стената или тавана или поставени върху мебели, интериорни врати и други зависимост от индивидуалния проект.
Стъпките които се извършват, могат да отнемат много време, тъй като този процес е изцяло ръчен. Ето защо ние в Горски Дизайн и архитектура предлагаме нашите панели в различни размери в зависимост от индивидуалния проект (който ние в Горски Дизайн ще изготвим според потребностите на всеки клиент и неговия индивидуален проект ).